Privé Retraite

Zou jij ook wel eens op een retraite willen die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke wensen?

Tijdens een privé retraite is alle aandacht voor jou en jouw processen. Jij bepaalt, in overleg, de intensiteit van de retraite. Hoeveel activiteiten en healings er worden gedaan en hoeveel eigen tijd je nodig hebt.

Samen gaan we kijken welke ceremonies en behandelingen deel mogen uitmaken van jouw persoonlijke retraite. Dit is afhankelijk van jouw interesses en van de thema's waar je mee aan de slag wilt.

Jij bepaalt hoe duur jouw retraite wordt. Wij hanteren een basisprijs die de huur van de gîte en twee behandelingen of ceremonies (2 dagdelen) omvat. Maaltijden en meer activiteiten kun je naar behoefte bijboeken.

Je verblijft in onze volledig uitgeruste gîte die gebouwd is in de traditionele stijl van de Cantal. De gîte staat vlak bij ons huis op ons eigen terrein dat gelegen is aan de rand van een wild bos. In je eigen tijd kun je gebruik maken van onze ruime tuin, de omliggende velden en het bos om wat te wandelen, te mediteren of op een fijn plekje een boek te lezen.

Ben je sportief en graag in de natuur? Het gebied is uitstekend geschikt om te wandelen en te fietsen. Er zijn dan ook vele in afstand variërende routes in de omgeving te vinden.

De privé retraite is beschikbaar voor jou alleen, of met je partner of een goede vriend(in).

De keuken van de gîte is van alle gemakken voorzien om zelf je maaltijden te bereiden, Bovendien zijn er in de omgeving gezellige restaurantjes te vinden, die we je van harte kunnen aanbevelen. Maar heb je een uitgebreid programma geboekt of vind je het gewoon gezellig, dan is er ook de mogelijkheid om met ons mee te eten. Voor ontbijt, lunch en avondeten vragen wij een vergoeding van €25 per dag. Tussendoortjes blijven voor eigen rekening.

Een privé retraite is te boeken van 30 maart t/m 3 november 2024.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op  voor de mogelijkheden voor jouw privé retraite!

Hoe lang is een privé retraite?

Je kan kiezen voor een privé retraite van 5, 7 of 8 dagen.

 

Wat is er inbegrepen?

In de basisprijs is inbegrepen:

  • verblijf in de gîte
  • bed- en badlinnen
  • 2 behandelingen of ceremonies naar keuze (eventueel tegen meerprijs)
  • rust, ruimte, stilte en natuur op eigen terrein


Waarmee kan ik mijn privé retraite uitbreiden?

Een privé retraite is uit te breiden met behandelingen, ceremonies en het maken van een krachtvoorwerp,
Alle opties met beschrijving en kosten vind je hier:

Kan ik zomaar iets kiezen?

De keuzes voor jouw privé retraite maak je altijd in overleg met ons, Dit geldt voor welke activiteiten en voor hoeveel activiteiten. Er is altijd wel een mooi programma samen te stellen voor jouw persoonlijke privé retraite.

 

Hoe kan jouw privé retraite er uit komen te zien?

Klik hieronder op de buttons voor een voorbeeld van een 8-daagse, een 7-daagse en een 5-daagse privé retraite. Ieder met een eigen intentie.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon.

Heb je nu een heleboel vragen?
Welke behandelingen of ceremonies?
Passen mijn uitgezochte activiteiten wel bij elkaar?


We kunnen altijd samen zonder dat je ergens aan vast zit de mogelijkheden van jouw privé retraite bespreken!