Behandelingen

De duur en de kosten van de behandeling zijn aangegeven bij de betreffende behandeling. Per dagdeel kan één behandeling geboekt worden, zodat er ook voldoende tijd is om je voor te bereiden en om na afloop de behandeling in alle rust te verwerken.

Alle behandelingen bij Maison de Tortue (klik voor meer info):

● Reading / Healing

● Sjamanistisch Consult

● Warm Water Rebirthing

● Ademsessie

● Klankschaalmassage / Klankhealing

● Koud Water Sessie

● Edelsteenhealing

● Channeling van Gidsen

Het effect van een klankschaal triliing in het water

Reading / Healing

Tijdens een reading/healing wordt er contact gemaakt met je energetisch lichaam en de essentie van jouw zijn. Tijdens dit contact komt er informatie vrij die op dit moment nodig is om verder te kunnen ontwikkelen. Tijdens het proces worden beelden, symbolen en betekenissen doorgegeven en de energie in beweging gebracht waardoor diepere lagen bereikt kunnen worden. Je wordt in een reading bewust gemaakt van thema's die onbewust een rol spelen. Dit kan confronterend zijn, een feest van herkenning, of voelen als een bevrijding omdat de pijn, of juist het talent, eindelijk gezien wordt. Tijdens de reading worden niet alleen de thema's aangeraakt, maar worden ook mogelijke hulpmiddelen, healingmethodes of vervolgstappen aangedragen. Sanne gaat een reading het liefst blanco in zodat ze niet beïnvloed of verblind wordt door enige voorkennis. Tijdens de reading is er uiteraard wel ruimte tot het stellen van vragen, of voor het desgewenst geven van achtergrondinformatie.
Een reading wordt altijd afgesloten met een healing van het energetisch lichaam. De reading op zich werkt al helend doordat de thema's aandacht krijgen en er beweging in de energie komt. Tijdens de afsluitende healing wordt er echter gericht genezing naar het energetisch lichaam gebracht. Deze healing heeft uiteindelijk ook zijn invloed op het fysieke lichaam en de mentale gezondheid.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: €85

Sjamanistisch Consult

In het sjamanisme gaan we er vanuit dat ziekte veroorzaakt kan worden door de volgende zaken:

  • Iemand heeft een deel van zijn/haar essentie of ziel verloren. Dit noemen we zielsverlies en kan ontstaan door bijvoorbeeld: ongelukken, mishandeling of misbruik, oorlog, een natuurramp of ander groot of klein trauma.
  • Iemand heeft zijn/haar kracht verloren. Dit noemen we power animal loss. Gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld: chronische ziekte, problemen met het immuunsysteem, depressie of terugkerende tegenslagen.
  • Milieuvervuiling in alle vormen.

Door de bovenstaande zaken kunnen er blokkades zijn ontstaan in de energie en kan iemand zelfs negatieve energie opslaan.
Tijdens een sjamanistisch consult word je behandeld door een sjamanistisch practitioner. Deze reist voor jou naar de spiritwereld en behandelt vanuit daar de spirituele aspecten van ziekte of pijn. Hij of zij geeft informatie van de spirits door en brengt eventueel verloren zielendelen terug. Een consult bestaat vaak uit diverse onderdelen, afhankelijk van de vraag van de klant en de informatie die de spirits geven.

  • Informatie doorgeven over jouw persoonlijke kracht vanuit je krachtdier.
  • Soul remembrance. Ofwel, het herinneren van je levensmissie.
  • Soul retrieval, het terughalen van verloren zieldeeltjes en het herstellen van jouw essentie.
  • Power animal retrieval, healing van jouw persoonlijke krachtdier om jouw kracht te herstellen.
  • Healing met spiritueel licht en geluid.
  • Extractie, het verwijderen van negatieve energieën en blokkades.
  • Healingwerk dat in samenwerking met de spirits wordt uitgevoerd.


Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: €85

Altaar met een gemstone tree

Warm Water Rebirthing

Warm water rebirthing is een zachte methode om te helen. We werken in water dat een temperatuur heeft van minstens de temperatuur van de baarmoeder. In het warme water helen we kernpatronen en diepgewortelde overtuigingen, die zijn ontstaan in je vroegste jeugd, namelijk tijdens en vlak na de geboorte, maar ook gedurende de zwangerschap van je moeder. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat kernpatronen al vanaf 2 maanden voor de conceptie ontstaan.
Deze methode is er op gericht om die patronen en overtuigingen te transformeren naar nieuwe ervaringen.
In het warme water voel je direct hoe je naar een diepe ontspanning en verbinding wordt gebracht. Je wordt omringd door pure liefde die je in staat stelt om inzicht te krijgen over het ontstaan van jouw patronen. Tevens helpt deze liefde om de energie die ermee gepaard gaat te bevrijden en te laten stromen zodat deze kan transformeren.

Duur: 1,5 uur
Kosten: €110

NB. Voor de warm water rebirthing geldt een meerprijs van €25 bij keuze binnen de basisprijs.

De wind ritselt door de boomtoppen

Ademsessie

Al van oudsher wordt de adem gebruikt om spirituele verbinding en een dieper bewustzijn te creëren en hierdoor meer harmonie en vreugde in het leven te verkrijgen.
Ademwerk is een healingmethode waarbij de adem wordt gebruikt om onverwerkte ervaringen of trauma's te verwerken en patronen te doorbreken en transformeren.
Ademwerk bevrijdt je van negatieve gedachten en vermindert stress en spanningen. Het geeft je innerlijke rust en balans. En ademwerk helpt je bij iedere transformatie of vernieuwing in je leven. Daarnaast helpt het je lichaam bij het afvoeren van toxines, wat je fysieke gezondheid en vitaliteit ten goede komt.

De manier van ademen die wij gebruiken tijdens onze ademsessies, die wij de verbonden ademhaling noemen, wordt ook wel trauma-ademen of vuurademen genoemd.
Voorafgaand aan een ademsessie bespreken we het thema dat voor jou speelt en de intentie waarmee je de sessie ingaat. Tevens leggen we je uit hoe de sessie in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten van het proces.
Tijdens de sessie lig je comfortabel op een matras of een matje terwijl degene die jou begeleidt naast je zit. Hij of zij ondersteunt jou intuïtief.
Na afloop bespreken we wat er in de sessie is gebeurd en bepalen we eventuele vervolgstappen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: €85

Klankschaalmassage / Klankhealing

Klankschaalmassage werkt diep door het hele lichaam. De harmonieuze trillingen van de klanken resoneren door tot in alle lagen van het lichaam en bewegen de cellen tot vernieuwing, transformatie en healing. Tegelijkertijd werken de klanken ontspannend op lichaam en geest. Je kunt heerlijk wegdromen op de zachte golven van klank die je omringen en dragen.
Tijdens een klankschaalmassage / klankhealing lig je ontspannen op een matje in gemakkelijk zittende kleding terwijl er met klankschalen op en rond het lichaam wordt gewerkt.
Een klankschaalmassage brengt o.a. diepe ontspanning van lichaam en geest, meer vitaliteit, vermindering van pijn en helpt bij afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.

Duur: 1-2 uur
Kosten: €60

Klankschaal in een beekje bij de zuidpunt van ons terrein

Koud Water Sessie

Een koud water sessie helpt je om contact te maken met je oorsprong. De invloed van het koude water voert je terug naar de oorsprong van alle leven op aarde. En zelfs verder, naar de oorsprong van leven in het universum. Het koude water stelt je in staat om terug te reizen naar je oorspronkelijke zelf in zielsvorm en daarmee te communiceren en je te herinneren wie je in werkelijkheid bent en wat je zielsmissie is. De inzichten die worden verkregen in een koud water sessie zijn vaak zeer verhelderend en werken versterkend op je gehele zijn.

Duur: 1 uur
Kosten: €60

Edelsteenhealing

Kristallen en edelstenen worden al van oudsher gebruikt bij het versterken en verbeteren van de fysieke, emotionele en energetische gezondheid. Het uitgangspunt van kristaltherapie is dat bijna elk verstoord evenwicht dat wij ervaren kan worden hersteld door elementen uit het mineralenrijk.
Mineralen hebben van alle levende wezens de laagste vibraties. Zij worden gevormd in het hart van de aarde en vormen tegelijkertijd het hart van de aarde waaruit alles groeit. Door met mineralen te werken ontstaat er een nieuwe verbinding met het hart van de aarde.
Wij, mensen, zijn opgebouwd uit dezelfde elementen als de aarde en de stenen die we gebruiken in de edelsteen- of kristaltherapie. Wij zijn dus niet van de aarde gescheiden, maar er juist innig mee verbonden door onze structuur en ons energieveld.

Ruwe kwarts in de rots

Kristallen en edelstenen, of stenen in het algemeen, zijn levende wezens die glanzend en pulserend ademen en communiceren. Ze zenden krachtige vibraties en energie uit die ons hele wezen kunnen beïnvloeden. Zo kunnen ze lichaam en geest genezen, in evenwicht brengen en op elkaar afstemmen. Voorafgaand aan een edelsteenhealing bepalen we samen wat de te behandelen klachten of thema's zijn. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op en kiezen we de edelstenen en kristallen.
Tijdens de healing lig je op een massagetafel of op een matje. We werken met de stenen op en/of rond het lichaam. Soms combineren we de trilling van de stenen met klanken van klankschalen, ratels of sjamanendrums.

Duur: 45 min
Kosten: €45

Channeling van Gidsen

Sanne heeft al haar hele leven contact met allerlei soorten spiritwezens, van engelen tot natuurgeesten. Er zijn spiritwezens die zich erop hebben toegelegd de mensen in deze wereld bij te staan met raad en daad. Deze spiritwezens noemen we gidsen. Sommige gidsen begeleiden grote groepen en andere hebben zich verbonden met 1 persoon of slechts een paar personen. Die laatste groep noemen we persoonlijke gidsen. Tijdens een channeling van de gidsen maakt Sanne contact met jouw persoonlijke gidsen en geeft informatie van hen door.
We zijn er bij Maison de Tortue een groot voorstander van dat iedereen zelf het contact met zijn of haar persoonlijke gidsen onderhoud. Tijdens een channeling worden er vanuit de gidsen meestal manieren of methodes aangereikt om dit te doen. De beste manier om contact te maken met de gidsen verschilt namelijk per persoon en zelfs per gids.
Deze channeling wordt NIET gebruikt om contact te leggen met overleden dierbaren. Wij laten de overledenen met rust zodat zij verder kunnen met hun onstoffelijke leven. Wanneer onze dierbaren ons iets willen laten weten vanuit de andere wereld, zullen zij in een droom verschijnen, een dier op ons pad brengen of de gidsen een boodschap laten overbrengen.

Duur: 1-2 uur
Kosten: €60