Online Consult

...comfortabel in je eigen huis...

Voor een online consult ontvang je een link waarmee je kunt inloggen op een videoverbinding. Gedurende het hele consult is er een videogesprek open, zodat beide partijen voor elkaar zichtbaar en hoorbaar zijn.

Het voordeel van een online consult is dat je je huis niet uit hoeft en je na de sessie lekker in je bubbel kunt blijven om na te genieten en te verwerken wat er allemaal is gebeurd. Zonder je eerst in het verkeer of andere wereldse drukte te hoeven begeven.
Hoewel het niet lijfelijk aanwezig zijn soms als jammer wordt ervaren, heeft de afstand geen invloed op het energetische werk of de uitwerking van de sessies.

Bij een online consult is er de keuze uit een Reading/Healing of een Sjamanistisch Consult.

Beide duren ongeveer 1,5 uur en kosten €85.

Reading/Healing

Tijdens een reading/healing wordt jouw eigen energieveld gelezen, gereinigd en gehealed. Er is ruimte om vragen te stellen tussen de reading en de healing. Gedurende de reading is het prettig als je in beeld blijft. Na het tussentijdse gesprek begint de healing. Tijdens de healing hoef je niet in beeld te blijven, maar liefst wel in dezelfde ruimte als waar het apparaat waarop we contact hebben zich bevind. Het kan het prettig zijn om het jezelf gemakkelijk te maken, misschien even te gaan liggen en de energie bewust op je in te laten werken.

Sjamanistisch Consult

Tijdens een online sjamanistisch consult zorgen we dat er een communicatieweg open is. Het is niet nodig de gehele sessie in beeld te zijn. Het is wel noodzakelijk om met aandacht aanwezig te zijn. Je kunt bijvoorbeeld met de open videosessie op je laptop op tafel zelf op je bed of een matje in dezelfde ruimte gaan liggen terwijl je ervaart wat er gebeurt. Tijdens een online sjamanistisch consult werkt Sanne met een avatar, een levenloos object dat jou symboliseert. Meestal is dat een stok, die na het consult aan het vuur wordt gegeven, zodat alle helende energie die in de stok is opgeslagen vrij komt voor jou. Sanne reist, soms in beeld, maar vaak ook erbuiten, naar de spiritwereld, past sjamanistische healingmethoden toe op de avatar en zendt vervolgens de geheelde energie via het energetisch veld naar jou. Op deze manier kunnen alle sjamanistische healingtechnieken die in een live behandeling beschikbaar zijn ook online worden toegepast.

Bemoste bomen in het bos