Verblijf

Tijdens privé retraites en gedurende de dagen voorafgaand aan een Vision Quest staat onze gîte ter beschikking als verblijf. De gîte is een volwaardig vakantiehuisje waarin je helemaal zelfredzaam kunt zijn als je daarvoor kiest.
Op de bovenverdieping is er een open slaapruimte met 2 eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Er is ook een toilet aanwezig op de bovenverdieping. Beneden is er een kleine, volledig uitgeruste en functionele keuken, een badkamer met toilet en douche en een kleine, maar gezellige woonkamer. Indien nodig kan er een bed worden bijgezet in de woonkamer.

Vanuit de gîte kijk je uit over de moestuin en de vallei naar de beboste heuvels even verderop. Voor de gîte kun je heerlijk in de zon zitten of juist in de schaduw van de pruimenbomen om een boek te lezen, een podcast te luisteren of gewoon te genieten van de vredige stilte. Daarnaast zijn er in de tuin tal van plekjes waar je een stoel of matje mee naartoe kunt nemen om te mediteren of naar de vogels te luisteren.