Maison de Tortue weer op Lorelei!

6 t/m 14 juli 2024

Ook dit jaar vind je Maison de Tortue weer op Lorelei!
We staan op het Healing en Verwen-veld.

Samen lachen en huilen. Spelen, zingen, kletsen, kibbelen en keuvelen. Dansen, drummen en even helemaal niets hoeven. Gewoon jezelf kunnen zijn.

In mijn tent ben je welkom om even helemaal bij te komen en terug te keren naar je basis, te zijn in het moment en in datgene wat zich aandient.

Heb je dringende levensvragen of fysieke klachten? Wil je eens een grondige energetische reiniging, of ben je op zoek naar een boodschap uit de spiritwereld? Meld je dan voor een sjamanistisch consult. Ik ga dan voor jou op reis en met de spirithelpers aan de slag.

Wil je lekker tot rust komen? Even niets hoeven, terwijl je een zachte, maar intense healing ontvangt? Laat je dan onderdompelen in een sjamanistisch helend klankbad. De klanken van drums, ratels, klankschalen, didgeridoo en zielenzang, brengen je terug naar de kern van wie je bent. De trillingen zetten het zelfhelend vermogen van je lichaam en je energetisch lichaam aan het werk, waardoor er nog lang na de sessie positieve gevolgen zijn te merken.

Zie ik je daar? Je bent welkom!

Warme groet,
Sanne

Lorelei 2023

Wil je alvast een afspraak maken? Dat kan via e-mail: sanne@maisondetortue.nl

Of stuur een bericht met onderstaand formulier. Dan neem ik contact met jou op voor de mogelijkheden op de gewenste dag.