Agenda Consult Wild Hearts Retraite op maat Contact
Wild Hearts
The Source

Gedurende deze 9-daagse retraite gaan we op zoek naar wie en wat we zijn, zowel in het alledaagse leven als in onze onsterfelijke ziel. Op deze wijze komen we in contact met de Bron van het Zelf. We leren wat onze zielsmissie is tijdens ons leven. We maken contact met onze zielskracht die door ons wilde hart stroomt. Hiermee leren we, in verbinding met ons oorspronkelijke zelf, in onze kracht te staan en onze plek in de wereld te vinden.
Tijdens Wild Hearts The Source neem je een duik in de diepten van je eigen wezen door middel van magische rituelen, verhelderende oefeningen, meditaties en speelse creativiteit. Je kunt groei en healing op de diepste lagen van je persoonlijke ontwikkeling verwachten.

Inbegrepen:
- Accommodatie inclusief bed- en badlinnen
- Vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
- 18 dagdelen vol met ademwerk, meditaties, persoonlijke ontwikkeling, healing en sjamanistische rituelen
- Alle materialen
- Begeleiding en coachingThe Divine Feminine

Deze 9-daagse retraite is exclusief voor vrouwen. In een zachte, liefdevolle bedding ga je aan de slag met het heilige vrouwelijke in jezelf. Je leert je wilde vrouwenhart kennen en alle wensen en verlangens die daarbij horen. In deze veilige, warme cirkel zal er ook gewerkt worden aan het healen van trauma op de vrouwelijke voorouderlijn. Hierbij hoort ook het ontvangen van kennis en vaardigheden van wijze, geheelde voormoeders. Bovendien doorbreek je de blokkades die de godin in jou in de weg staan zich te manifesteren.
Dit is een zachte retraite met een krachtig effect. Het is vol van magische rituelen met water en vuur, ademwerk, baarmoedermedicijn, diepgaande meditaties en wilde vieringen.

Inbegrepen:
Accommodatie inclusief bed- en badlinnen
Vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
19 dagdelen vol met ademwerk, meditaties, zelfliefde, sisterhood, vrouwenmagie en sjamanistische rituelen
Alle materialen
Begeleiding en coaching


Vision Quest

Dit is een 10-daagse retraite. In de eerste dagen word je door middel van rituelen, ademwerk en meditaties voorbereid op de 4-daagse Vision Quest. Gedurende de Vision Quest verblijf je alleen in de vrije natuur en heb je alle gelegenheid om in verbinding met de natuur je eigen diepten te verkennen. Tijdens deze 4 dagen is er begeleiding in de vorm van coaching wanneer gewenst en rituelen om de diepte van de Quest te vergroten.
Na de 4-daagse Vision Quest wordt je met zorg opgevangen in de wereld en krijg je alle tijd om te landen.
Dit is een heel intense retraite, bedoeld voor degenen die echt de diepte in willen.

Inbegrepen:
Accommodatie inclusief bed- en badlinnen
Vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
11 dagdelen voor en na de Vision Quest met ademwerk, meditaties, healing en sjamanistische rituelen
Zweethut ceremonie
4 dagen Vision Quest
Alle materialen
Begeleiding en coaching