Agenda Consult Wild Hearts Retraite op maat Contact
Consult
Online consults

Bij een online consult ontmoeten we elkaar online via Zoom nadat we een afspraak hebben gemaakt via e-mail.

sanne@maisondetortue.nl


Reading / Healing

Tijdens een reading/healing wordt er contact gemaakt met je energetisch lichaam en de essentie van jouw zijn. Tijdens dit contact komt er informatie vrij die op dit moment nodig is om verder te kunnen ontwikkelen. Bij een online reading/healing is het belangrijk om de gehele sessie in beeld te blijven en beschikbaar voor het ontvangen van informatie. Sanne blijft ook in beeld terwijl ze werkt in het energetisch veld. Tijdens het proces worden beelden, symbolen en betekenissen doorgegeven en de energie in beweging gebracht waardoor diepere lagen bereikt kunnen worden. Je wordt in een reading bewust gemaakt van themaís die onbewust een rol spelen. Dit kan confronterend zijn, een feest van herkenning, of voelen als een bevrijding omdat de pijn, of juist het talent, eindelijk gezien wordt. Tijdens de reading worden niet alleen de themaís aangeraakt, maar worden ook mogelijke hulpmiddelen, helingsmethodes of vervolgstappen aangedragen. Sanne gaat een reading het liefst blanco in zodat ze niet beÔnvloed of verblind wordt door enige voorkennis. Tijdens de reading is er uiteraard wel ruimte tot het stellen van vragen, of voor het desgewenst geven van achtergrondinformatie. Een reading wordt altijd afgesloten met een healing van het energetisch lichaam. De reading op zich werkt al helend doordat de themaís aandacht krijgen en er beweging in de energie komt. Tijdens de afsluitende healing wordt er echter gericht genezing naar het energetisch lichaam gebracht. Deze heling heeft uiteindelijk ook zijn invloed op het fysieke lichaam en de mentale gezondheid.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: 85,00 euro


Sjamanistisch consult

Tijdens een online sjamanistisch consult zorgen we dat er een communicatieweg open is. Het is niet nodig de gehele sessie in beeld te zijn. Het is wel noodzakelijk om met aandacht aanwezig te zijn. Je kunt bijvoorbeeld met de open Zoomsessie op je laptop op tafel zelf op je bed of een matje in dezelfde ruimte gaan liggen terwijl je ervaart wat er gebeurt. Tijdens een online sjamanistisch consult werkt Sanne met een avatar, een levenloos object dat de cliŽnt symboliseert. Sanne reist, meestal in beeld, maar soms ook even erbuiten, naar de spiritwereld, past sjamanistische healingmethoden toe op de avatar en zend vervolgens de geheelde energie via het energetisch veld naar de cliŽnt.

In het sjamanisme gaan we er vanuit dat ziekte veroorzaakt kan worden door de volgende zaken: Iemand heeft een deel van zijn/haar essentie of ziel verloren. Dit noemen we zielsverlies en kan ontstaan door bijvoorbeeld: ongelukken, mishandeling of misbruik, oorlog, een natuurramp of ander groot of klein trauma.Iemand heeft zijn/haar kracht verloren. Dit noemen we power animal loss. Gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld: chronische ziekte, problemen met het immuunsysteem, depressie of terugkerende tegenslagen. Milieuvervuiling in alle vormen.

Door de bovenstaande zaken kunnen er blokkades zijn ontstaan in de energie en kan iemand zelfs negatieve energie opslaan. Tijdens een sjamanistisch consult word je behandeld door een sjamanistisch practitioner. Deze reist voor jou naar de spiritwereld en behandelt vanuit daar de spirituele aspecten van ziekte of pijn. Hij of zij geeft informatie van de spirits door en brengt eventueel verloren zielendelen terug. Een consult bestaat vaak uit diverse onderdelen, afhankelijk van de vraag van de klant en de informatie die de spirits geven. Informatie doorgeven over jouw persoonlijke kracht vanuit je krachtdier. Soul remembrance. Ofwel, het herinneren van je levensmissie. Soul retrieval, het terughalen van verloren zieldeeltjes en het herstellen van jouw essentie. Power animal retrieval, heling van jouw persoonlijke krachtdier om jouw kracht te herstellen. Heling met spiritueel licht en geluid. Extractie, het verwijderen van negatieve energieŽn en blokkades. Helingswerk dat in samenwerking met de spirits wordt uitgevoerd.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: 85,00 euro